Oefeningen om uw buikspieren te versterken

0
52

Het hebben van een Een gespierde en gemarkeerde buik is een van de meest voorkomende doelstellingen binnen de trainingsprogramma’s. van zowel vrouwen als mannen. Velen zullen echter hebben ontdekt dat dit ook een zware taak is die veel geduld en discipline vergt. Om aan dit doel te werken is het heel belangrijk dat je de buikspieroefeningen die je doet varieert. Dit is om te voorkomen dat u zich verveelt en om te voorkomen dat uw spieren dag na dag aan dezelfde beweging wennen. Hier is een eenvoudige buikspierroutine om specifiek je midden- en onderlichaam te trainen. Je kunt het thuis doen, in de sportschool of buiten, en het duurt niet langer dan 20 minuten.

Bekijk ook: Cardio: voor of na de training?

Omgekeerde Crunch

Bij deze oefening wordt de beweging, in tegenstelling tot de traditionele crunch, geleid door je onderlichaam. Om dit te doen, moet je op een mat of mat gaan liggen met je armen uitgestrekt en je handen onder je billen. Dan krimpt u uw benen tot de hoogte van uw heupen. Daar moet je je heupen van de grond tillen en je benen in een rechte positie, naar de hemel toe, optillen. Bekijk de video )

Hijsen van armen en benen

Ga met je gezicht naar boven op de mat liggen met je armen over je hoofd uitgestrekt. Je benen moeten ook gestrekt zijn. Dan moet je je armen en benen tegelijk optillen (naar het midden van je lichaam toe), totdat je handen en voeten elkaar ontmoeten. Buig je knieën niet. Keer terug naar de startpositie en herhaal de beweging.

Kikker schop

Ga op de mat zitten met je handpalmen die op de mat rusten (vingers die naar voren wijzen). Je ellebogen moeten een beetje gebogen zijn, zodat je stam niet helemaal recht is. Krimp je benen, buig je knieën tot ze zo dicht mogelijk bij je borst zijn. Strek ze naar voren (zonder de grond te raken) en herhaal de beweging.

Buikvlinder

Ga op de mat liggen en buig je knieën naar buiten en breng de zolen van beide voeten bij elkaar. Je armen moeten boven je hoofd worden uitgestrekt. Hef uw koffer op tot uw handen uw voeten raken en laat uzelf weer zakken. Herhaal 20 keer in 4 series.

Bekijk ook: Routine om te versterken en schuine kanten te markeren