Courgette en kippenkroketten: heerlijk en zeer gezond

0
50

Op zoek naar manieren om uw recepten en experimenten in de keuken uit te voeren? Wel, vandaag wil ik enkele heerlijke courgette- en kippenkroketten (of minitortilla’s) met u delen. U kent de smaak niet!

Deze kroketten zijn rijk aan eiwitten en gezond vet, zodat u ze bij elke hoofdmaaltijd kunt eten. Ze smaken ook geweldig en kunnen een uitstekende strategie zijn voor het opnemen van groenten in uw maaltijden, vooral voor mensen die meer terughoudend zijn om ze te eten.

De keukenhulpmiddelen die u nodig heeft om dit recept te bereiden zijn: keukenmachine, koekenpan en een kom. Niets anders.

Ingrediënten

·         1 kipfilet

·         1/2 groene courgette

·         1 eetlepel dijonmosterd

·         1 ei

·         Zout en peper naar smaak

Voorbereiding

Kook de gegrilde borst in een scheutje olijfolie.

Laat de borst afkoelen en breng hem dan naar de processor tot hij goed geslepen is.

Haal de borst uit de processor en zet deze opzij.

Verwerk de courgette ook en droog hem dan goed af met een absorberende handdoek.

Meng de kip, courgette, mosterd en ei in een kom.

Zet de kroketten in elkaar en doe ze in een pan met olijfolie.

Serveer met de salade van uw keuze.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here