Appel en havermout shake

0
67

Een van de grote voordelen van de steeds populairder wordende smoothies en shakes is dat je er verschillende voedingsmiddelen mee kunt mixen, met ongelooflijke voedingseigenschappen, om de verwachte resultaten te stimuleren. De volgende shake is ideaal om de dag mee te beginnen. Het geeft je een hoge dosis energie, plus de shake zal je een grote verzadiging geven. Bovendien is deze shake rijk aan vitaminen en anti-oxidanten, en is dus zeer gunstig voor uw algehele gezondheid.

Bekijk ook: Groene vetverbrandingsshake: neem het op een lege maag!

De appel is een uitstekende bron van onoplosbare vezels. Deze vezels helpen bij het verbeteren van de darmtransit en voorkomen het begin van verschillende aandoeningen zoals constipatie en diarree.

Haver zorgt ook voor een evenwichtige voeding, omdat het de spijsvertering helpt verbeteren, het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel reguleert. Het levert u ook grote hoeveelheden energie.

Onze appel-havermoutshake bevat de volgende ingredienten:

  • 1/2 groene appel
  • Twee eetlepels havermoutvlokken
  • 1/2 banaan
  • 5 amandelen
  • 1 glas melk (bij voorkeur plantaardig)

Bekijk ook: Apple: wetenschappelijk bewezen voordelen

Voorbereiding

De voorbereiding is heel simpel. Voeg alles samen in een blender en meng voor een minuut. Geniet van deze heerlijke gezonde shake!